La Plataforma per la Reindustrialització Territorial es reuneix a Ontinyent amb Arturo León, nou secretari general de CCOO PV

17/07/2017

El nou secretari general de CCOO PV va visitar el 13 de juliol el nostre territori, mantenint una reunió amb les patronals de l’Alcoià-Comtat, Vall d’Albaida, i la Foia de Castalla (FEDAC, COEVAL, IBIAE). L’encontre va tindre lloc a la seu de COEVAL a Ontinyent.

En la reunió vàrem transmetre les preocupacions de cadascuna de les parts, on coincidirem en que el tema de la infrafinanciació es més que evident i dificulta molt els projectes de desenvolupament a portar a terme. En política territorial es necessari que es tinga en compte les necessitats dels nostres pobles i comarques, com ara les infraestructures per revitalitzar i millorar el tren Alcoi-Xàtiva, l’energia o l’adequació dels nostres polígons. Totes són qüestions fonamentals per al creixement econòmic i social de les comarques.

En aquesta reunió de presentació entre les direccions patronals i del sindicat, Arturo León va incidir especialment en la necessitat dels increments dels salaris, tota vegada que està millorant l’economia i les empreses comencen a recuperar-se. L’ocupació ha de ser de més qualitat i eixa recuperació ha de veure’s reflectida en ocupació estable i amb drets.

IBIAE- REUNION PLATAFORMA CCOO PV   IBIAE- REUNION PLATAFORMA CCOO PV

Es mostrà el ferm compromís de col·laboració des de les parts que legítimament representem per tal de millorar totes les qüestions que ens preocupen i que podem ajudar a canviar les situacions que no ens agraden.

A la reunió assistiren, per part de la representació patronal, COEVAL, amb el seu president Javier Cabedo, Rafa Pla i Vicent Donat. D’IBIAE el seu director, Héctor Torrente, i per FEDAC el seu president Pablo de Gracia. Quant a CCOO, una delegació encapçalada per Arturo León, secretari general de CCOO PV i Manuela Pascual, secretària general de CCOO Comarques Centrals.

CCOO Comarques Centrals i CCOO PV, agrairen a la representació patronal que els rebera en aquesta jornada de treball que des de l’organització sindical entenen com a necessària.

 

 YouTube  Facebook  RSS

Pertenecemos a:

Cámara Comercio Alicante Cámara Comercio Alicante Cierval Coepa CCV